06 mars 08:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 66 ärenden som rör Jönköpings län. Ingen har gripits. Tre personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

23:26 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Eksjö med anledning av en brand i en mindre byggnad. Polis på plats har inte hittat någon naturlig orsak till branden och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.

01:58 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Hökgatan i Mullsjö med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska flera bilar ha börjat brinna. Väl på plats visade det sig att en garagelänga med fem till sex bilar brunnit och taket till garaget ska ha kollapsat. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov mordbrand och platsen har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.