07 mars 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer ett urval av nattens händelser.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 46 ärenden som rör Östergötlands län. Ingen har gripits. Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika. Det ärende som sticker ut:

01:13 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Mellangården i Linköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en bil på en parkeringsplats ha börjat brinna. När polis anlänt visade det sig att två bilar brunnit. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas då polisen inte hittat någon naturlig orsak till branden. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.