01 november 07:34, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

Sammanfattning av kvällen och natten i Örebro län.

Inga större händelser inrapporterade i Örebro län under kvällen och natten. Polisen har hanterat ett par trafikbrott i länet under kväll och natt. 

Örebro 22:33

Polis stoppade en misstänkt rattfylla i centrala Örebro. Mannen som är i 25-årsåldern medtogs för provtagning och patrull upprättade en anmälan gällande drograttfylla samt olovlig körning. 

Karlskoga 21:27

Bilist stoppad och kontrollerad av patrull. Ordningsböter utfärdad för flera trafikförseelser, bl.a. var fordonet avställd med körförbud, föraren körde med halvljus och dimljus samtidigt och hade felaktiga däck. 

Lindesberg 21:08

Ordningsbot utfärdad till bilist som inte betalat fordonsskatt. 

Ljusnarsberg 02:55

Polis stoppade och kontrollerade en bilist och fattade misstanke om rattfylla. En man i 40-årsåldern medtogs till stationen för provtagning. En anmälan har upprättats om misstänkt drograttfylla, narkotikabrott avseende eget bruk samt olovlig körning då fordonet framfördes med körförbud. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.