13 november 08:07, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Sju personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

00:09 Viltolycka, Kramfors: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 90, Nyland. Inga personskador rapporteras.

01:34 Misshandel, Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till en restaurang med anledning av att en man uppges ha misshandlats. De inblandade uppges finnas kvar på platsen. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon behövt föras till akutsjukvård. Patrullen håller förhör på platsen och upprättar en anmälan gällande misshandel.

Polisen har även under natten hanterat ett ärende i Sollefteå kommun där en man misstänks ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Mannen är anhållen av åklagare.

Polisen har utöver ovanstående utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.