14 november 08:44, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

Nio personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

01:44 Trafikbrott, Örnsköldsvik: Bilförare på Lasarettsgatan får ordningsbot då bilen har brukandeförbud på grund av obetald fordonsskatt.

02:30 Inbrott, Örnsköldsvik: Polispatrull beordras till en lägenhet i östra Örnsköldsvik med anledning av ett mistänkt inbrott. Det uppges ha skett någon gång efter klockan 23 på lördagen. En anmälan gällande stöld genom inbrott samt skadegörelse upprättas.

03:40 Skadegörelse genom brand, Sundsvall: Polispatrull beordras till Södermalm där det brinner i en soptunna. Okänd gärningsperson misstänks ha tänt eld. Rubriceringen är initialt skadegörelse genom brand.

03:40 Narkotikabrott, Sundsvall: Vid kontroll av en man i Stenstan påträffas misstänkt narkotika. En anmälan gällande narkotikabrott (innehav) upprättas.

04:50 Viltolycka, Sollefteå: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med en älg på länsväg 335, Mulltrå. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.