Uppdaterad 15 november 07:05

15 november 07:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.33 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En person har gripits för brott, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

01.04 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på E4 i Linköping uppstod misstanke om brott och vid en husrannsakan i bilen anträffades misstänkt narkotika som togs i beslag. Föraren, en man i 30-årsåldern greps för narkotikabrott och fördes till polisstationen där han förhördes och senare anhölls av åklagare.

06.20 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på riksväg 55/56 mellan Åby och Simonstorp där en bilist kört in i ett vägräcke. Ingen person verkar vara skadad. Polisen är framme på olycksplatsen, där trafiken står still i båda riktningar. Bärtgare är på väg. Det finns ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.