Uppdaterad 18 november 07:57

18 november 06:40, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland

06.40 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

04.22 i samband med en rutinmässig fordons och förarkontroll på Gamla Övägen i Norrköping blev en man i 45-årsåldern misstämnkt för olovlig körning efter att han kört bil utan giltigt körkort.

05.39 på Lindövägen i Norrköping rapporterades en bilförare för att ha hållit i en mobiltelefon då han framförde bilen. Han fick ett bötesföreläggande på 1500:-

06.04 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 1175 mellan Rejmyre och Simonstorp. En bilförare har kört i diket utan personskador. Polispatrull rapporterar halka på platsen. Uppdatering kl. 07.54: det finns ingen misstanke om brott och ingen person är skadad.

Med anledning av rapporter om halka i norra delen av Östergötland uppmanas trafikanter att sänka farten och köra extra försiktigt.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.