Uppdaterad 18 november 12:30

18 november 11:31, Trafikolycka, Norrköping

Trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid Motala ström / trafikplats Bråvalla.

11.08 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på E4 i södergående körriktning vid trafikplats Bråvalla / Motala Ström i Norrköping. Enligt uppgifter från SOS ska det röra sig om en kökrock med tre bilar. Oklart hur många som drabbats.

11.23 polisen är framme på olycksplatsen. Ett körfält är för närvarande öppet för trafik. 

Med anledning av vägarbete längre söderut på E4 och en tidigare trafikolycka där rekommenderas trafikanter på E4 södergående att svänga av E4 vid trafikplats 121 Ingelsta och köra genom Norrköping för att sedan åter kunna köra ut på E4 vid trafikplats 117 Lövstad. Polisen har varit i kontakt med Trafikverket för att om möjligt leda om trafiken denna väg. Trafikanter i norrgående berörs inte.

12.20 en bilförare har fått ett bötesföreläggande för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon. Polisen är nu klar på olycksplatsen och trafiken flyter.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.