20 november 08:31, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat ett 100-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 22 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, eller för att ha uppträtt stökigt. Polisen har hanterat ärenden om misshandel där ingen gripits eller förts till sjukhus, ärenden om trafikbrott, bråk, stöld av cyklar, skadegörelse, larm från allmänheten som inte lett till brottsmisstankar, m.m., m.m. Ett ärende som sticker ut lite:

22.05 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en A-traktor i Tannefors, Linköping. Fordonet gick alldeles för fort, cirka 70-80 km/h. Polisen tog A-traktorn i beslag för teknisk undersökning. Föraren, en kille i 15-årsåldern, blev misstänkt för olovlig körning. Tre ungdomar satt som passagerare. Polisen tog kontakt med förarens vårdnadshavare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.