Uppdaterad 20 november 19:54

20 november 14:08, Misshandel, grov, Sundbyberg

Okänd gärningsperson är misstänkt för att utomhus och med ett vasst föremål skadat brottsoffret i ena benet. Hon tog sig själv till sjukhus.

Polisen fick veta att till ett av länets sjukhus kom det in en kvinna med en stickskada i ena benet. Polisen har pratat med kvinnan. Polisen misstänker att hon blivit misshandlad utomhus i närheten av Rissneleden i Sundbyberg.

För att ta reda på ifall någon person har hört eller sett någonting vid den förmodande brottsplatsen är polisen på plats och genomför dörrknackning i det närbelägna flerfamiljshuset.

Uppdatering klockan 19:52
Det utredningsarbete som har gjorts har lett till att brottsrubriceringen ändrats till försök till rån. Två okända gärningspersoner försökte råna brottsoffret på hennes väska. Det var i samband med rånförsöket hon skadades i ena benet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.