21 november 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sex personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:59 Singelolycka, Sundsvall
Polis beordras till E14 i trakten av Matfors med anledning av att en personbil enligt initiala uppgifter voltat. En person förs till sjukvård med ambulans. Det finns ingen misstanke om brott.

00:07 Rattfylleri, Sundsvall
Polis stoppar och kontrollerar en personbil i Sundsvall. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna, är påverkad av alkohol och hon får följa med för provtagning. Anmälan gällande grovt rattfylleri ska upprättas.

03:42 Singelolycka, Sundsvall
Polis beordras till E14 i trakten av Stöde på grund av en singelolycka där en personbil enligt initiala uppgifter har voltat. Tre personer färdas i bilen. Det finna inga uppgifter om personskador.

I Örnsköldsviks kommun grips en man av polis. Mannen misstänks för att ha misshandlat en kvinna. De har en relation. Åklagare beslutar senare att anhålla mannen.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.