24 november 06:46, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.22 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 35-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, ingen är i övrigt frihetsberövad.

01.05 polisen fick samtal från väktare om en misstänkt parkerad personbil i Slottshagen, Norrköping. Polisen åkte till platsen för att kontrollera om man kunde misstänka brott. Det uppstod senare misstanke om stöld genom inbrott och en förundersökning om stöld genom inbrott påbörjades vid 01.20-tiden när en misstänkt person påträffades och greps av en hundpatrull. Den gripne misstänks ha tagit sig in på ett företagsområde för att stjäla men det är ännu inte utrett om något saknas från företaget, som är ett återvinningsföretag. Den gripna fördes till polisstationen för förhör och anhölls av åklagare klockan 04.40. Utredningen kommer att fortsätta under dagen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.