25 november 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Fredrik Svedemyr.

22.00 Strömstad, man påkörd av tåget
En man har blivit påkörd av tåget mellan Strömstad och Skee. Mannen fördes i ambulans till NÄL med allvarliga skador. Han flyttades senare till Sahlgrenska sjukhus med helikopter. Mannen är ännu inte identifierad.

22.50 Göteborg, misshandel m.m.
På en buss i Johanneberg har en man helt oprovocerat sparkat en kvinna samt tagit strypgrepp på en hund. Polis larmades och flera personer på bussen ställde sig runt honom för att hålla kvar honom. Han lyckades dock springa från platsen men kunde snabbt fångas in av en väktare som sprungit efter. Mannen togs med till polishuset för fortsatt utredning misstänkt för misshandel samt djurplågeri. Varken kvinnan eller hunden fick några större skador.

04.53 Göteborg, rån
På Selma Lagerlöfs Torg har en man i 40-årsåldern blivit rånad och slagen i ansiktet. Förövaren fick med sig en mobiltelefon samt 200 kronor. Mannen behövde inte uppsöka sjukvård. Ingen är ännu gripen för rånet.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.