25 november 21:12, Rattfylleri, Göteborg

Föraren av en bil har kört in i cykelställ och flertal fordon. Omhändertagen misstänkt för rattfylleri. Inga uppgifter om personskador.

Vi får larm om att föraren av en personbil har kört in i ett cykelställ i Krokslätt. Två personer lämnar bilen för att sedan komma tillbaka. Enligt uppgift uppträder de aggressivt och verkar påverkade. Duon kliver in i bilen igen och kör vidare längs Fridkullegatan. Föraren kolliderar med flertalet parkerade fordon, men kör vidare i riktning mot Mölndal. En patrull kan sedan säkra personerna vid Krokslätts parkgata, en man och en kvinna, i bilen. Föraren blöder från pannan. Men inget behov av ambulans. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning, vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. Inga uppgifter om att någon annan har kommit till skada i samband med händelsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.