27 november 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

23.41 Göteborg, trafikolycka
I korsningen Parkgatan - Kungsportsavenyn är det en ung man som blir påkörd av en bilist. Mannen körs till sjukhus och klagar på smärtor i ben och höft. Polise3n skriver en anmälan gällande vållande till kroppsskada. Bilföraren klarade sig oskadd.

00.09 Stenungsund, fylleri
Vid Stenungsbaden är det en manlig gäst som är berusad och när han ska omhändertas av ordningsvakt blir han våldsam. Polisen omhändertar honom för fylleri och skriver en anmälan gällande våld mot tjänsteman.  

00.34 Skövde, trafikolycka
På riksväg 26 i riktning mot Mariestad är det en bilist som kör in i mitträcket. I bilen färdades två personer som klarade sig utan fysiska skador.

02.50 Göteborg, bråk
Polis larmas till en festlokal i Kortedala med anledning av att det är bråk. Det har kommit objudna gäster till festen och det blir slagsmål. De objudna gästerna lämnar platsen i en bil som strax efterf stoppas av en polispatrull. I bilen grips två personer misstänkta för misshandel. En person vill göra en anmälan gällande misshandel men var inte i behov av sjukhusvård. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.