27 november 10:38, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

Sammanfattning av kvällen och natten i Örebro län.

22:06 i Karlskoga: En pojke i tonåren misshandlades vid en busshållplats i Karlskoga och mottog flera slag i ansiktet av ett flertal personer. Pojken fördes till sjukhus för vård. Det handlar inte om livshotande skador. Rubriceringen är grov misshandel. Ingen gripen finns i ärendet. Förhör har hållits med både målsägande och vittnen. 

23:10 Stopp och kontroll av en Epa i Örebro. En tonåring har blåst 0.49 och misstänks för rattfylleri.

4 personer avlägsnade eller omhändertagna av polis enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB) under kvällen och natten i krogmiljön i Örebro. 

03:08: Polis kallades till USÖ där ett bråk har uppstått. Det är oklart vad det exakt är som har hänt. Eventuellt handlar det om ett par personer som velat besöka en vän på akuten och att bråk då uppstått. Det finns två målsägande som vårdas med diverse skador, men inget livshotande. Det är oklart hur de fått skadorna. Ingen förundersökning inleds i nuläget då målsägande inte vill medverka i utredningen. Om fler uppgifter tillkommer i ett senare skede kan förundersökningen återupptas. 

Karlskoga 22:03: En ordningsbot utfärdad till en förare som använt mobil under färd. 

23:25 Stopp och kontroll av ett fordon i Karlskoga där föraren misstänks för olovlig körning och urkundsförfalskning. 

02:31 i Lindesberg: En kvinna i 50-årsåldern greps misstänkt för misshandel då hon ska ha orsakat en skärskada på en man som hon lever i nära relation med. Mannen behövde inte uppsöka vård.

23:29 i Hallsberg: En ordningsbot utfärdad till en förare som kört med för många passagerare i fordonet samt haft felaktig belysning.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.