03 november 07:52, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Under natten har en person omhändertagits för fylleri, personen misstänks också för våldsamt motstånd.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

23:41 Grov misshandel, Sundsvall
Polisen har gripit en man i 40-årsåldern som misstänks för grov misshandel i Nacksta under natten. Målsäganden är en annan man som togs om hand av ambulanspersonal. Skadeläget är oklart. Förhör har hållits och en brottsplatsundersökning har genomförts. 

00:42 Trafikbrott, Sundsvall
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Stenstan. Föraren får en ordningsbot (böter) då han inte iakttagit stopplikt.

01:12 Inbrott, Örnsköldsvik
Polisen beordras till företagslokaler i Järvsta-Lungvik med anledning av att ett inbrottslarm utlösts. Ingen gärningsperson finns kvar på platsen. Det är oklart om något har tillgripits. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. 

01:40 Stöldförsök, Sundsvall
Polisen beordras till en butik i Skönsberg med anledning av ett inbrottslarm. Enligt de uppgifter som finns i nuläget tyder inget på att någon har tagit sig in i lokalen. Anmälan gällande försök till stöld upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.