03 november 16:12, Anträffad död, Borås

En person anträffas död på en adress i Frufälla strax utanför Borås.

Vi fick under förmiddagen in ett larm om ett sjukdomsfall/hjärtstopp. En person anträffas död på en adress i Frufälla strax utanför Borås. Sjukvården har begärt fram polis med anledning av det finns en del oklarheter kring dödsfallet och vi har inlett en förundersökning gällande mord/dråp. Det handlar i huvudsak om att vi ska försöka få klarhet i vad som hänt. Det finns ingen misstänkt eller gripen i fallet.

16.16 Den tekniska undersökningen är genomförd på platsen, med det finns fortsatt oklara omständigheter runt dödsfallet. Brott kan inte uteslutas, men inte heller att dödsfallet beror på sjukdom. Förundersökningen kvarstår därför fram till dess att en rättsmedicinsk undersökning är genomförd för att fastställa dödsorsaken. Denna undersökning kommer att genomföras skyndsamt. 

Det finns ingen ytterligare information att lämna om händelsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.