04 november 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden:

23:23 Brand, Ånge
Polisen larmas om en brand i Ånge kommun. Enligt tillgängliga uppgifter har det brunnit i ett garage och i en bil. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats för förhör och dokumentation. En anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet har upprättats. 

02:25 Bedrägeri, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande en man som har klivit ombord på tåget utan att betala. Polisen åker dit och pratar med honom. En anmälan gällande ringa bedrägeri upprättas. 

03:46 Stöld, Örnsköldsvik
Polisen kontaktas gällande en person som ska ha blivit bestulen på bland annat sin mobiltelefon, detta på ett hotell i Örnsköldsvik. Polisen har varit på plats och pratat med målsäganden. En anmälan gällande stöld är upprättad. Det finns ingen misstänkt i nuläget.

Övrigt: Två viltolyckor har inrapporterats till polisens ledningscentral under tidig morgon. En skedde i Gådeåstaden, Härnösand och en på länsväg 348 i Mellansel, Örnsköldsvik. Det finns inga uppgifter om eventuella personskador. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.