05 november 13:01, Misshandel, Nacka

Inget brottsoffer behövde sjukhusvård för sina skador.

Polisen fick samtal från en man som berättade att han blivit misshandlad. Den man som hade utsatt honom för detta var inte kvar i den bostad misshandeln hade skett. Ungefär samtidigt fick polisen samtal från en man som berättade att han blivit misshandlad i en bostad men han hade kunnat lämna bostaden.

Personalen på ledningscentralen förstod att de två männen pratade om samma händelse och såg till att två patrullen åkte till platsen, inom kommundel Saltsjö-boo, för att få fram information från männen om vad som hade hänt. Ambulanspersonalen som var på plats har undersökt männen och ingen av den behöver någon mer vård för sina ytliga skador.

Polisen kommer utreda vad som har hänt i två anmälningar angående misshandel, detta eftersom båda männen anmäler den andre för misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.