06 november 07:58, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

God morgon. Lördagens presstalesperson är Fredrik Svedemyr.

22:19 Skadegörelse, Lidköping
Vi får in ett larm från en man som sitter i sin bil på en parkeringsplats på Tallskogsvägen. Ett antal personer slår på bilens rutor och strålkastare. Patrull kommer fram till platsen och då är det lugnt. Inga gärningspersoner kvar. Patrullen skriver en anmälan om olaga hot, skadegörelse samt brott mot knivlagen. 

22:48 Försök till rån, Orust
Vi får larm om att tre män i 20-årsåldern har blivit hotade och jagade av ett antal gärningspersoner på Åvägen i Henån. Polis kommer till platsen. De anträffar inga gärningspersoner. Inga uppgifter om att någon är skadad. Patrullen skriver en anmälan om försök till rån.

23:33 Rattfylleri, Borås
En patrull stoppar en bil på  Åsbogatan. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri.

23:28 Blåljussabotage, Göteborg
En patrull lämnar sitt fordon en kort tid på Akkas gata. När de kommer tillbaka har två däck på bilen blivit punkterade. En anmälan om blåljussabotage är upprättad.

00:00 Misshandel, Göteborg
En man i 30-årsåldern har blivit knivskuren i underarmen. Han uppger att det ska ha skett i Biskopsgården. En patrull möter upp mannen. De kör honom till sjukhus och skriver en anmälan om misshandel.

00:33 Misshandel, Göteborg
En ordningsvakt larmar om en man i 25-årsåldern som har blivit slagen i huvudet med en flaska på Storgatan. En patrull kommer fram.  Gärningspersonen har lämnat platsen tillsammans med ett sällskap. Patrullen skriver en anmälan om misshandel. Inga uppgifter om ambulansbehov eller skadeläge i övrigt.

01:08 Misshandel, Göteborg
Vi får larm om att en person har slagit en annan i ett sällskap på Järntorgsgatan. Polis kommer till platsen och skriver en anmälan om misshandel. Inga uppgifter om skador.

01:45 Stöld/inbrott, Ulricehamn
Vi får larm om ett pågående inbrott i en restaurang på Strandgatan. Polis åker till den aktuella adressen. Gärningspersonen har lämnat, troligen till fots. En ruta är krossad och gärningspersonen har enligt uppgift stulit sprit. En anmälan om stlöld genom inbrott är upprättad.

01:54 Våld/hot mot tjänsteman, Göteborg
Polis blir larmade till en restaurang på Viktoriagatan i samband med en stökig situation. Två personer är gripna. Den ena misstänkt för narkotikabrott och den andre för ett mindre utfall mot ordningsvakt. Polis kommer till platsen och omhändertar personerna. Den ena blir avlägsnad från platsen och den andre medtagen för kontroll misstänkt för narkotikabrott eget bruk och innehav. Han misstänkts även för hot mot tjänsteman och grovt brott mot knivlagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.