07 november 07:21, Sammanfattning natt, Värmlands län

Händelser natten till söndag polisområde Värmland

23.30 Flertal avvisade från Kils centrum. Hög musik som stör omgivningen.

23.45 Kristinehamn. Drograttfylleri. Man i tjugofemårsåldern misstänks för rattfylleri, brukande av falsk urkund, narkotikabrott eget bruk samt olovlig körning.

23.51 Karlstad.Ett flertal unga under 18 år hemskjutsade till föräldrar efter kontroll av en fest i Karlstad. I anslutning till festen har en mopedbil välts och flera som fanns på festen misstänkta för detta.

00.10 Arvika. Polispatrull försöker stoppa A-traktor i Arvika. Denna avviker och håller hög hastighet, ca 100-110 km/h. A-traktorer får högst köras i 30. Söder om Koppom läggs spikmatta och fordonet stoppas. Förare sexton år i bilen. Fordonet taget i beslag, föraren överlämnad till förälder.

Många påringningar om störande musik i lpo Arvika.

00.29 En person bojad av ordningsvakter på krog i Karlstad. Anmälan hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Person blir också omhändertagen av polis för fylleri.

02.05 Kristinehamn. Bråk vid gatukök. Flera personer misshandlade. Fyra förda till sjukhus med ambulans, några med allvarligar skador. Anmälan grov misshandel. I nuläget ingen gripen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.