09 november 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 22:00–07:00.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:32 Viltolycka, Sundsvall: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på riksväg 86, Indal. Inga personskador rapporteras.

22:55 Rattfylleri, Timrå: Polisen får samtal om en vinglig körning med personbil i Sörberge-trakten. Polispatrull stoppar och kontrollerar bilen.

Föraren, en kvinna i 30-årsåldern, misstänks vara berusad och blåser positivt i polisens sållningsinstrument. Hon får följa med för provtagning. En anmälan gällande rattfylleri samt ringa narkotikabrott upprättas.

02:38 Försök till stöld genom inbrott, Sundsvall: Polispatruller beordras till Njurunda med anledning av ett misstänkt pågående inbrott där personer setts försöka ta sig in i ett förråd till ett kafé.

Två män anträffas på platsen. En av männen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Den andra avvisas från platsen.

En anmälan gällande försök till stöld genom inbrott upprättas.

06:33 Viltolycka, Örnsköldsvik: Polisen får in en anmälan om att en personbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 352, Yttergundsjö. Inga personskador rapporteras.

06:36 Viltolycka, Örnsköldsvik: Polisen får in en anmälan om att en lastbil kolliderat med ett rådjur på länsväg 1032. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. 

En person har omhändertagits för fylleri.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.