01 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Anna Göransson.

22.59 Göteborg, personrån.
En person ringer in till polisen och säger att man står jämte en person som blivit rånad på sina tillhörigheter i området Krosvägen/ Örgrytevägen. Polis möter upp och tar uppgifter för en anmälan. Man kör även målsägande till sjukhus då denne blivit knivskuren i en av sina händer i samband med händelsen. Ingen gripen i nuläget.

23.06 Mölndal, allmänfarlig vårdslöshet.
En brand från en lägenhet gör att räddningstjänst, ambulans samt polis beger sig till Norra Forsåkersgatan. Branden släcks och det är oklart vad det är som gjort att det börjat brinna. Det pågår någon form av arbete inne i lägenheten som eventuellt kan vara en anledning till att det börjat brinna. Ingen skadad i samband med händelsen.

23.39 Borås, mordbrand.
Inkommer larm om en brand i en sommarstuga på Södra Sköttning i området Bredared. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen för att släcka branden. Det visar sig att huset är övertänt och man kommer låta det brinna ner till grunden. Oklart i nuläget vad som orsakat branden. Området avspärrat och en teknisk undersökning kommer att äga rum under dagen. Ingen skadad i samband med händelsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.