11 oktober 06:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 25 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:35 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Grännavägen i Huskvarna. Det visade sig att det brann i en restaurang. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. En förundersökning gällande mordbrand inleddes. Brandplatsen spärrades av. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.