11 oktober 06:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 40 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har ingen gripits. Här kommer ett urval av nattens händelser:

05:19 Polisen larmades till en butik på Skarphagsgatan i Norrköping med anledning av ett inbrott. Flera polispatruller åkte till platsen, när första polispatrull kom till adressen fanns ingen misstänkt kvar. Någon, eller några, hade krossat en ruta till butiken och stulit gods. Exakt vad som har stulits är inte preciserat ännu. En anmälan gällande stöld genom inbrott kommer att skrivas, det finns i nuläget ingen misstänkt. Polisen är intresserad av att få in tips och iakttagelser om händelsen. Tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Polispatrullerna har även hanterat ärenden som rör psykisk ohälsa.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.