14 oktober 07:08, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits. Sex personer har frihetsberövats på grund av berusning och narkotikapåverkan. De två händelser som sticker ut från natten:

00.33 Polisen fick larm om att det var bråk inne på en krog i centrala Eskilstuna. Bråket hade fortsatt utanför. En fönsterruta ska ha gått sönder i samband med bråket. Polis kom dit. Tre män blev omhändertagna för tillnyktring, de är i 40-, 40-, och 45-årsåldern. Den äldre av dem blev misstänkt för ofredande och skadegörelse. Polisen pratade också med vittnen på platsen. Ingen ska ha skadats allvarligt i bråket, polisens presstjänst har ingen information om eventuellt ambulansbehov.

00.46 Ett vittne ringde polisen om en bilist som hade kört in i en stenmur och sedan kört rakt över vägen innan bilen stannade. En man klev ur bilen och ska ha gått vingligt från platsen. Detta var på Eskilsgatan i Eskilstuna. När polis kom dit fanns mannen inte kvar. Polisen skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.