14 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Johnny Gustavsson och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 25-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två har gripits. En person har omhändertagits för rattfylleri.

Natten har varit förhållandevis stillsam i länet. Polisen har kunnat göra ett antal fordondonskontroller som mestadels blev utan anmärkning. I övrigt givetvis några viltolyckor, dock utan kända personskador.

Misshandel i nära relation.

22:58 Polisen kallades till en adress i Gränna. En kvinna hade enligt uppgift blivit misshandlad av en man. Patrullen kunde på plats gripa en man i 45-åldern som misstänkt för misshandel. Kvinnan behövde inte ambulansvård.

Inbrott i butik.

03:43 Polisen fick ett larm om pågående inbrott i en fotobutik på Jönköpingsvägen i Huskvarna. Larmet kom från väktare som kunde höra röster från butiken. Enligt tidiga uppgifter hade gärningsmannen på något vis tagit sig in i lokalen genom taket.

Väl inne hade gärningsmannen plockat ihop stöldgods i en väska.

04:08 En gärningsman i 45-årsåldern greps.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.