15 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Ett urval ur kvällen/nattens händelser i länet. Presstalespersoner under fredagen är Stefan Gustafsson och Thomas Fuxborg.

Kl 02.47 Varberg, Försök till grov misshandel mm
Polis larmas till Havsbadsvägen i Björkäng. Någon har sett två personer på platsen som sprungit runt med yxa och kniv. Möjligen har de sedan lämnat i bil men det finns inga säkra uppgifter. Polisen söker på platsen med bl a hund. Ett uppbrutet förråd hittas på platsen. Polisen söker igenom fastigheten på platsen men hittar inga personer. Anmälan upprättas med rubricering försök till grov misshandel samt stöld genom inbrott. Ingen gripen.  

Efter samtal med polisen i Varberg framkommer det att den anmälaren konfronterat de båda männen på plats. När detta inträffar så svingar mannen som bar yxan denna mot anmälaren, dock utan att träffa. Därav rubricering, försök till grov misshandel. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.