15 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Johnny Gustavsson och Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 55-tal ärenden som rör Östergötlands län. Tre har gripits. En person har omhändertagits för fylleri.

Patrullerna har under natten hanterat bland annat viltolyckor, tillfälligt försvunna personer, djur i bil, mindre narkotikabrott samt fylleri.

Bilinbrott upptäcktes.

04:15 Polisen kallades till ett pågående inbrott i bilar på Gamla övägen i Norrköping.  Tre maskerade personener varav en med tillhygge i handen fanns på platsen. Patrullerna kunde lokalisera tre personer på olika platser i närområdet, samtliga påverkade i den grad att tillnyktring krävdes. Med hjälp av polishund kunde kastade föremål som hade med inbrottet att göra hittas.

Polisen har inlett en förundersökning om stöld genom inbrott i bil rörande alla tre männen som är i 25-årsåldern.

Brand på Torget.

04:48 En brand utbröt på Bergslagstorget i Finspång. Det var en grillkiosk som brann av okänd anledning. 

05:32 Branden släckt och ägaren informerad. Det är ännu oklart hur skadad kiosken blev.

Inga kända personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.