15 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Västernorrlands län.

Nedan följer ett urval av nattens ärenden klockan 22:00-07:00:

01:17 Drograttfylleri, Kramfors
Polisen stoppar och kontroller en personbil utanför Kramfors. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av narkotika. Han medtas för provtagning och förhör. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. En passagerare i bilen misstänks för ringa narkotikabrott genom innehav. 

02:04 Inbrott, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande ett pågående inbrott i en restaurang i Stenstan, Sundsvall. Det är i nuläget oklart om något tillgripits.
När polisen kommer till platsen finns ingen gärningsperson kvar. Polisen påträffar senare en man som stämmer in på signalementet. Han förhörs. Anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas. En brottsplatsundersökning ska utföras, platsen är avspärrad. 

Övrigt: Två viltolyckor har inrapporterats till polisen under morgonen. En på Galtströmsvägen, Njurunda, Sundsvall och en i Skog, Kramfors. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.