17 oktober 09:17, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet 00:00–07:00.

 

Elva personer har, utöver nedanstående, mellan klockan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri. En av dessa misstänks för våldsamt motstånd. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:44 Hemfridsbrott, Sundsvall: Polispatrull beordras till en adress i Sundsbruk där två personer olovligen tagit sig in och kvarstannat utan tillåtelse. Personerna avvisas och en anmälan upprättas.

00:44 Skadegörelse, Sundsvall: Polispatrull beordras till Stenstan där en person uppges ha sparkat sönder ett skyltfönster. I området påträffas en man som omhändertas enligt LOB. En anmälan gällande skadegörelse kommer att upprättas.

00:48 Försök till misshandel, Härnösand: Polisen får samtal om att en bilförare försökt preja en annan bil i hög hastighet. Ingen person har kommit till skada i samband med händelsen. Polispatruller påträffar och stoppar båda bilarna i centrala Härnösand. En anmälan gällande försök till grov misshandel upprättas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.