02 oktober 08:26, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalesperson är Angelica Israelsson Silfver. Här kommer en sammanfattning av natten.

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Nio personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fem personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan. Det ärende som sticker ut:

00:49 Polis larmades till en restaurang i Nässjö med anledning av bråk. När polis anlänt till platsen hade en ordningsvakt lokaliserat en misstänkt, en man i 40-årsåldern. Han är i nuläget misstänkt för misshandel men greps inte utan avvisades från platsen. Målsägande, en man i 30-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus för en kontroll. Frågor gällande eventuella skador hänvisas till sjukvården. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, fylleri, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.