02 oktober 13:40, Sammanfattning natt, Värmlands län

Sammanfattning Värmland.

Ett flertal personer har under natten blivit omhändertagna på grund av fylleri enligt lagen om omhändertagande av berusade personer(LOB).

I Karlstad stoppades en förare vid 23.25 under fredagskvällen. Föraren, en man i 20-årsåldern misstänks nu för drograttfylleri.

Vid Tingvallastaden i Karlstad ska en yngre man ha gjort sig misstänkt för sexuellt ofredande vid 00.40. En kvinna i samma ålder står som målsägare. Den yngre mannen är även misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk.

I Karlstad greps en man i 35-årsåldern misstänkt för att ha misshandlat en kvinna i 30-årsåldern vid 01.25. De två är i en relation och mannen greps i parets gemensamma bostad. En anmälan om barnfridsbrott har också upprättats.

Vid 01.35 anmäler en taxiförare i Karlstad att en kund smitit från att betala sin räkning på 326 kronor. Ärendet rubriceras som bedrägeri.

En man i 25-årsåldern ska vid 04.20 ha blivit utsatt för ett rån i Norrstrand Karlstad. Det är oklart vad de misstänkta kom iväg med.

I Kristinehamn upprättas en anmälan om skadegörelse efter att en glasruta till en entrédörr till en salong krossats vid 01.40.

En man i 30-årsåldern ska vid 02.30 ha anmält att han blivit nerslagen och sparkad i ansiktet när han konfronterade några som ska ha knuffat en kvinna till marken. Händelsen rubriceras som misshandel och inträffade i Kristinehamn.

I Säffle upprättas en anmälan om misshandel, våld i nära relation, där en kvinna i 50-årsåldern står som misstänkt och hennes sambo, en man i 50-årsåldern som målsägare. Ärendet kom in strax efter 01 och samtidigt har man också skrivit en anmälan om barnfridsbrott.

I Sunne bötfälldes en man i 20-årsåldern vid 01.34 för högt spelande musik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.