20 oktober 07:20, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.59 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. En har gripits, ingen har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

04.26 polisen fick samtal om att en bilst kört in i en förrådsbyggnad på Ingelundsvägen i Värnamo. En inringare berättade att någon sågs gå omkring på olycksplatsen för att sedan försöka köra därifrån. Polisen åkte mot området med två polispatruller och den aktuella bilen kunde snart lokaliseras och stoppas. När bilen kontrollerades visade det sig att den var anmäld stulen i Västra Götaland. Bilföraren greps, misstänkt för rån, smitning från trafikolycka och olovlig körning. Den gripne är en man i 25-årsåldern. Han fördes till polisstationen där han förhördes och anhölls av åklagare vid 07-tiden. Bilen togs omhand av en bärgare och kommer att återlämnas till ägaren.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.