Uppdaterad 21 oktober 11:00

21 oktober 08:12, Motorfordon, stöld, Sundsvall

En personbil är stulen från Södermalm

En man ringer till polisen och säger att hans bil har blivit stulen. Mannen skulle posta ett brev och lämnade bilen för att gå några meter till brevlådan då en för honom okänd man satte sig i bilen och körde iväg.

Bilen är en vit Audi A4 med svarta fälgar, svarta backspeglar samt fyra extraljus fram.

Den misstänkte körde iväg mot centrum.

Polisen har varit på plats i området och sökt efter bilen utan att hitta den. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

UPPDATERING kl. 10.10

En person ringer till polisen och säger att han ser kompisens stulna bil i Timrå. Flera personer befinner sig i bilen, personen som kör bilen stannar och anmälaren ser att två personer springer från platsen.

Polisen är på plats i området och söker efter de personer som har sprungit i från den stulna bilen.

UPPDATERING kl. 10.57

Polisen har frihetsberövat en person, en man i 20-årsåldern, som misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel. Mannen hittades en bit ifrån där bilen stannade.

Polisen har också kontrollerat ytterligare en person som eventuellt kan ha något med stölden att göra. Mannen, som är i 25-årsåldern, är i nuläget inte frihetsberövad som misstänkt för stölden men han får åka med patrullen för provtagning då han visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.