24 oktober 04:49, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett axplock av nattens händelser

Sammanfattning Norra Ångermanland

Misshandel Örnsköldsvik 02:43

En kvinna ringer in och meddelar att hon gått emellan ett tjafs och mottagit minst en smäll i ansiktet vilket resulterat i blodvite.

Efter förhör med kvinnan upprättas en anmälan gällande misshandel. Ingen person frihetsberövad i ärendet.

Sammanfattning Södra Ångermanland

E4an Kramfors - olovlig körning 00:35
I samband med en rutinkontroll kontrolleras en manlig förare när han framför ett fordon utan att ha behörighet för detta.

Patrullen upprättar en anmälan gällande olovlig körning.

Nylands järnhandel, Nyland- Stöld 02:00

Samtal inkommer gällande inbrott vid Nylands järnhandel. Patrullen som beordrats till platsen observerar att någon form av åverkan gjorts på bakdörren till butiken.  


Sammanfattning Medelpad

Rattfylleri Timrå 22:05

En kvinnlig förare rapporteras för grovt rattfylleri efter ha framfört sitt fordon under berusning. Vittnen har observerat föraren köra in i flertalet parkerade bilar och en motorvärmarstolpe.

Efter genomförd kroppbesiktning omhändertas även körkortet.

Patrull upprättar anmälan gällande grovt rattfylleri och smitning från trafikolycka.

Brand utomhus, Skönsberg Sundsvall 00:20.

Flera samtal har inkommit gällande småbränder i papperskorgar runt Bruksgatan. Ingen spridningsrisk, några av dem hade självslocknat. Räddningstjänsten släckte de papperskorgar som det fortfarande brann i.  Anmälan gällande skadegörelse upprättad, ingen misstänkt.

Sundsvall Narkotikabrott - innehav

En man i 30-årsåldern är rapporterad för ringa narkotikabrott - innehav efter att en patrull anträffat misstänkt narkotika i samband med kroppsvisitation.

Stadshusparken Fylleri/ ringa narkotikabrott innehav Sundsvall 02:27

En man omhändertas för berusning. I samband med kontrollen uppstår misstankar om att mannen är påverkad av annat än alkohol.

Patrullen upprättar en anmälan gällande ringa narkotikabrott - eget bruk samt innehav då de anträffar misstänkt narkotika vid kroppsvisitationen.

Rådhusgatan Rattfylleri, Sundsvall 02:51

I samband med en rutinkontroll uppstår misstanke om rattfylleri under påverkan av narkotika och föraren tas med för en kroppsbesiktning.

Patrullen upprättar anmälan gällande rattfylleri.

Parallellt med ovan händelser har patrullerna hanterat flertalet fyllerier som renderat i omhändertaganden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.