Uppdaterad 25 oktober 11:03

25 oktober 06:05, Rån, Sundsvall

Sundsvall, rån på butik.

Strax efter klockan 6 på måndag morgon inkommer larm om rån på en butik på Alnö.

Enligt initiala uppgifter har personal rånats under hot. Det finns i nuläget inga uppgifter om att någon skadats fysiskt.

En förundersökning har inletts gällande rån alternativt grovt rån.

Inledande utredningsåtgärder sker, till exempel har butiken spärrats av och säkrats, fordon kontrolleras, förhör ska hållas och en teknisk undersökning ska genomföras.

Ingen misstänkt är anträffad än.

Polisen är återhållsamma med detaljer för att kunna genomföra en så rättssäker förundersökning som möjligt. Det ska bland annat hållas förhör med vittnen och polisen vill säkerställa att dessa vittnen är så opåverkade som möjligt.

Uppdaterad kl 10:15

Arbetet med ärendet pågår både från marken och luften, resursen UAS (drönare) används exempelvis. En teknisk undersökning i butiken har inletts på förmiddagen.

Ingen misstänkt är anträffad än så länge.

Uppdaterad kl 11:03

Polisen är intresserad av att få tips och iakttagelser från allmänheten gällande det misstänkta rånet på matbutiken på Alnö.

Alla som har sett personer eller fordon, eller något annat som man har reagerat på, på centrala Alnö natten till i dag eller under morgonen uppmanas att höra av sig till polisen på telefonnummer 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.