25 oktober 07:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Angelica Israelsson Silfver. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod.

Under natten till måndag har polisen fortsatt att arbeta med sökandet efter en försvunnen man. Mannen, som är i 80-årsåldern, har varit försvunnen från sitt hem i Motala sedan 06:50-tiden på söndagen 24 oktober. Mannen har ännu inte påträffats. När detta skrivs (på måndagsmorgonen vid 07-tiden) pågår inget operativt sökande efter mannen. Ärendet är överlämnat till lokalpolisområdet för vidare hantering. Skulle det inkomma ny information om var mannen befinner sig kommer beslutet om operativt sökande att omprövas.

Under denna tidsperiod har inga grövre brott kommit till polisens kännedom. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.