03 oktober 01:13, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:51 - Förargelseväckande beteende. Centrala Lycksele

Polis kontrollerar ett fordon som spelar hög musik. Polis utfärdar ordningsbot till föraren gällande förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats.

23:25 - Förargelseväckande beteende. Hällan, Lycksele

Polis stoppar en personbil och utfärdar ordningsbot till föraren gällande  förargelseväckande beteende genom att föra oljud på allmän plats. 

01:29 - Inget att rapportera

01:44 - Sexuellt ofredande. Umeå

Polis kallas till en restaurang i Umeå med anledning av ett sexuellt ofredande. En misstänkt man påträffas och polis skriver en anmälan gällande ovan nämnt brott samt omhändertar mannen på grund av dennes berusning.

02:08 - Misshandel. Umeå

Polis kallas till ett bråk där uppskattningsvis ett tiotal personer är inblandade. Polis kan kort därefter stoppa och kontrollera ett fordon där personer inblandade i bråket påträffas. Två personer kan gripas och föras till polisstationen. Vidare utredningsarbete fortgår där.

05:36 - Lugnt i länet

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. I länet har ett tjugotal personer omhändertagits enlig LOB, lag om omhändertagande av berusade personer.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.