03 oktober 08:20, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av natten i Dalarna.

Avesta

22.44. Två män i 20-årsåldern som sitter i en bil tillsammans ska ha börjat att slåss och skrika på varandra.Det hela resulterar i en anmälan och motanmälan gällande misshandel.

00.12. I samband med ett ingripande av ordningsvakter vid en krog gör två män i 20-årsåldern motstånd. Den ena mannen misstänks nu för våldsamt motstånd och den andre för förgripelse mot tjänsteman.

Borlänge

23.17. En person i centrala Borlänge ringer i då denne hört glaskross från grannen. En patrull åker till platsen och upprättar en anmälan om skadegörelse.

23.33. En taxiförare anmäler att han blivit hotad efter att en kund som vägrade betala. Kunden ska ha lämnat bilen men kommit tillbaka och visat en kniv varpå föraren lämnade platsen. En anmälan om olaga hot och ringa bedrägeri har upprättats.

00.36. En man i 20-årsåldern kontrolleras i centrala Borlänge och blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Han blir samtidigt misstänkt för brott mot knivlagen och ringa narkotikabrott eget bruk.

Falun

02.48. Personal från en snabbmatsrestaurang i Lasarettsområdet ringer in med anledning av att några personer ska ha börjat slåss. De misstänkta gärningsmännen lämnade platsen men en anmälan om misshandel har upprättats och två äldre tonåringar står som målsägare.

Gagnef

04.59. En restaurang har haft inbrott och fått ett fönster krossat. Det är oklart om något försvunnit från restaurangen.

Orsa

00.57. En man i 35-årsåldern blir misstänkt för drograttfylleri samt olovlig körning efter att ha blivit stoppad av en patrull.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.