30 oktober 08:24, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits. 20 personer har frihetsberövats för tillnyktring, narkotikapåverkan, rattfylleri, psykisk ohälsa eller för störande av allmän ordning.

Det finns inga ärenden som sticker ut. Polisen har hanterat berusade personer, en del larm om bråk som inte lett till något gripande eller några allvarliga skador. Det finns inga ärenden om inbrott eller några larm om grövre brott. Polisen har också hanterat trafikbrott, viltolyckor, etc.

OBS! Mellan kl 10 och 15 under lördagen nås presstjänsten tillfälligt på telefonnummer 010-56 946 00. Efter kl 15 är det ordinarie nummer som gäller. Då besvaras samtal till pressnumret av ett befäl på ledningscentralen, i mån av tid. Söndag morgon är en ordinarie presstalesperson åter på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.