30 oktober 10:07, Sammanfattning kväll och natt, Värmlands län

Sammanfattning av kvällen och natten i Värmlands län

Det har varit mycket fylla och stök runt om i Värmlands län under kvällen och natten.

Arvika 23:18

Polis larmades till en skola då ett inbrott skett. Väktare var först på plats och när polisen kom fram kunde man gripa en man i 50-årsåldern. Det är oklart om nåt tillgripits och vad som i så fall har tillgripits. Det får en brottsplatsundersökning utvisa. 

Arvika 23:40

Patrull stoppade och kontrollerade ett fordon och fattade misstanke om rattfylleri. En man i 30-årsåldern är misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning/olovlig körning. Passageraren, en man i 30-årsåldern är misstänkt för tillåtande av olovlig körning samt medhjälp till rattfylleri. 

Filipstad 23:56

Polisen larmades till centrala Filipstad där en man i 30-årsåldern blivit slagen i ansiktet och blivit bestulen på sin plånbok. Brottsplatsen ska ha varit utanför en krog. Enligt initiala uppgifter ska 2-3 personer gjort detta. Polisen kunde inte anträffa gärningspersonerna. En anmälan är upprättad gällande rån. Den skadade mannen följde med ambulans till sjukhus för att titta till skadorna. 

Karlstad 23:29 och 02:30

Tre ordningsböter utfärdade för offentlig urinering. 

Karlstad

Flera lobar (omhändertaganden enligt lagen om omhändertaganden av berusade personer) runt om i Karlstad och ett fall av sexuellt ofredande som patrull bevittnade. 

Karlstad 00:01

En man i 40-årsåldern lob:ad och misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd efter att ha slagit en ordningsvakt på en krog. 

Karlstad 01:48

Ett tiotal bilar brann på en bilfirma inatt. Ingen kom till skada i samband med branden. Ingen misstanke om brott då polisen kontrollerat firmans övervakningssystem. Branden har startat i en skåpbil som lämnats in för elfel. 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.