04 oktober 07:35, Sammanfattning natt, Jönköpings län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Thomas Agnevik och Johnny Gustavsson och till kvällen kommer Dennis Johansson Strömberg

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 00:00 och 07:00  hanterat ett 20-tal ärenden som rör Jönköpings län. 2 har gripits. Inga personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:30 Polisen kallades till resecentrum i Nässjö med anledning av en pågående skadegörelse. Det var två personer som enligt uppgift klottrade på tåg. Vi åkte dit och fick ganska snabbt syn på de misstänkta personerna. De började då  att springa från platsen. En greps snabbt.  Den andra hann lite längre innan konstapeln hann ifatt.

De två gärningsmännen är nu misstänkta för skadegörelse av normalgraden samt olaga intrång. Fler brottsmisstankar kan tillkomma.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.