08 oktober 01:00, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

23:44 - Rattfylleri. Västermalm, Sundsvall

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen blir föraren, en man i 20-årsåldern, misstänkt för drograttfylleri då han misstänks vara påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotika eget bruk.

23:54 - Grov olovlig körning. Kronholmen, Härnösand

Polis stoppar och kontrollerar en personbil vars registreringsskyltar inte är samstämmer fram och bak. Vid kontrollen framkommer det att föraren, en kvinna i 30-årsåldern, saknar körkort. Polis skriver anmälan gällande grov olovlig körning och märkesförfalskning. Aktuell personbil tas i beslag enligt TBL 7 §, Lag om straff för vissa trafikbrott, för att förhindra fortsatt trafikbrottslighet.

01:00 - Lugnt i länet

04:06 - Fortsatt lugnt, inget att rapportera

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.