08 oktober 01:01, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

22:08 - Rattfylleri. Lugnvik, Östersund

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen uppstår misstanke om att föraren, en man i 30-årsåldern, är påverkad av narkotika. Mannen medtas till provtagning och en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk upprättas. Bilnyckeln omhändertas enligt polislagens 24 § för att förhindra ytterligare trafikbrottslighet.

01:01 - Inget att rapportera

02:03 - Narkotikabrott. Slandrom, Östersund

Polis genomför ett fordonsstopp av en personbil. Vid stoppet misstänks en passagerare vara påverkad av narkotika. Passageraren medtas till provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk upprättas. Även anmälan gällande brott mot knivlagen då två vassa föremål påträffades.

04:04 - Lugnt i länet

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.