09 oktober 08:06, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat ett 80-tal ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits. 19 personer har frihetsberövats på grund av berusning eller narkotikapåverkan eller för att ha varit stökiga. Polisen har hanterat en hel del larm om berusade personer och olika bråk, men ingen har gripits och ingen ska ha blivit allvarligt skadad.

22.08 Det kom larm om en brinnande bil på Oxelögatan i Oxelösund. Bilen hade stått parkerad. Polisen misstänker att branden kan ha varit anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Strax före 04 larmades polisen till en bostad i Trosa kommun på grund av att det lät som att det pågick bråk där. Polis kom dit. Så småningom greps en man i 35-årsåldern, misstänkt för misshandel och olaga hot mot en närstående kvinna. Hon var inte i behov av ambulans. Vid 08-tiden var mannen fortfarande formellt gripen och hade inte blivit förhörd.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.