09 oktober 08:25, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

02:05 Rattfylleri, Örnsköldsvik
Polis kallas till södra Örnsköldsvik med anledning av en singelolycka. Misstanke uppstår om att föraren, en man, är påverkad av alkohol. Föraren får följa med för provtagning och han omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). En anmälan ska upprättas.

03:21 Misshandel, Örnsköldsvik
Polis kallas till centrum med anledning av att en man misstänks blivit misshandlad. Det är oklart var den misstänkta misshandel skett och vem mer som har varit inblandad. Mannen förs till sjukvård. En anmälan gällande misshandel ska upprättas.

06:11 Rattfylleri, Härnösand
Polis kallas till E4 i trakten av Överskog med anledning av en singelolycka. Misstanke uppstår om att föraren, en kvinna, är påverkad av alkohol. Provtagning utförs och anmälan upprättas.

Tre viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.