09 oktober 09:27, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fyra personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:50 Misshandel, Skellefteå
Polis kallas till centrum med anlending av misstänkt misshandel. Två män är inblandade. Den ena omhändertas med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer, han misstänks även för ringa narkotikabrott. Den andra misstänks för misshandel. Anmälningar ska upprättas.

01:39 Misshandel, Umeå
Polis kallas Väst på stan med anledning av bråk. Tre män är inblandade och anmälan samt motanmälan gällande misshandel ska upprättas.

02:27 Misshandel, Vilhelmina
Polis kallas till en adress i Vilhelmina med anledning av bråk. Fyra män uppges vara inblandade. Två av dem misstänks för misshandel och/eller ofredande. Förhör hålls och anmälningar ska upprättas.

04:24 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en a-traktor i en ort utanför Skellefteå. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och misstänks för rattfylleri. Då föraren är under 18 år överlämnas vederbörande till vårdnadshavare. En anmälan ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.