01 september 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Thomas Agnevik.

Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:02 Polisen larmades till en adress i Norrahammar, Jönköping, med anledning av en misshandel. En man skulle ha misshandlat två andra personer med ett tillhygge. Den misstänkte gärningsmannen skulle sedan ha lämnat adressen. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till platsen. En förundersökning gällande grov misshandel inleddes. Ingen har gripits. De drabbade ska inte ha fått allvarliga fysiska skador.

04:50 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en brand på Ekhagsvägen i Jönköping. Det var en parkerad bil som brann. Ingen person skadades i samband med händelsen. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.